Novice

Razvrsti po:
 • Kako nam plesna vadba pomaga, da razgibamo in oblikujemo svoje telo?

  17.03.2017

  Plešemo, da vzdržujemo kondicijo, plešemo za bister razum, plešemo za boljše počutje… S plesno vadbo si lahko izboljšamo kvaliteto življenja, saj ima ples številne pozitivne učinke na naše telo. Vas zanima kateri so ti pomembni učinki plesne vadbe?
  Preberi več
 • Društvo bogatejše za dve mednarodni sodnici

  10.03.2017

  Poleg izjemnega sodniškega uspeha trenerke in sodnice Vesne Stare Crnjac na mednarodnem nivoju (Breve 1), je društvo bogatejše za novi mednarodni sodnici. To sta postali Ajda Puterle (Breve 3) in trenerka Ajda Premrl (Breve 4). Uspešno opravljene mednarodne sodniške izpite dopolnjuje še uspešno opravljen nacionalni izpit trenerke in sodnice Neže Kokalj.
  Preberi več
 • Judoistka Dora Bohinc postala državna prvakinja

  09.03.2017

  V nedeljo, 05.03., je v Športni dvorani Bonifika v Kopru potekalo državno prvenstvo za mladince/mladinke U21. Dora Bohinc je potrdila svojo dobro pripravljenost in postala mladinska državna prvakinja. Poleg Dore so na zmagovalni oder stopili še štirje judoisti našega društva. Po končanem državnem prvenstvu za mladince pa so na tatami stopili še judoisti, ki so se pomerili za višji pas v okviru pasovnega državnega prvenstva.
  Preberi več
 • Judo: Uspešen začetek kadetskega evropskega pokala

  16.02.2017

  V italijanski Follonici je potekala otvoritvena tekma za kadetski evropski pokal. K uspehu celotne ekipe reprezentance Slovenije, so prispevali tudi judoisti Športnega društva GIB.
  Preberi več
 • Judo: 4 naslove državnih prvakov so si priborili judoisti ŠD GIB Šiška

  07.02.2017

  V soboto, 4. februarja 2017, je bilo organizirano državno prvenstvo Republike Slovenije v judu za starostni kategoriji starejših dečkov/deklic U14 in kadetov/kadetinj U18. V športni dvorani Ljudski vrt »Lukna« je nastopilo 380 judoistov in judoistk. Judoisti ŠD GIB so si priborili 4 naslove državnega prvaka.
  Preberi več
 • VALENTINOVO: presenetite najbližje malo drugače ;)

  02.02.2017

  Valentinovo je priložnost, da si vzamemo čas za ljubljeno osebo in ji izkažemo malo pozornosti. Naj bo letos ta pozornost izkazana malo drugače, izvirno. Presenetite svoje ljubljene – partnerje ali otroke in jih pripeljite v naš trampolin park ali jim specite slasten vafelj ljubezni.
  Preberi več
 • Gimnastika - najuspešnejši športniki, trenerji in društva v letu 2016

  27.01.2017

  Gimnastična zveza Slovenije je na slavnosti v Portorožu razglasila najboljše športnike in športne delavce minulega leta. Med tistimi, ki so zaznamovali leto 2016 sta bili tudi gibovki telovadka Ivana Kamnikar in sodnica Vesna Stare Crnjac.
  Preberi več
 • Nik in Marko judoista leta 2016

  19.01.2017

  Včeraj so v Celju podelili priznanja najboljšim slovenskim judoistkam in judoistom ter klubom po točkovanju za slovenski pokal 2016. Med kadeti je najžlahtnejšo lovoriko v roke prejel Nik Januš Židan, med mlajšimi kadeti pa Marko Jurković. Oba člana Športnega društva GIB.
  Preberi več
 • Vesna Stare Crnjac postala del elitne družbe

  13.01.2017

  Vesna Stare Crnjac je odlično opravila z interkontinentalnim sodniškim izpitom in tako postala del elitne sodniške družbe v kategoriji BREVE I (to je najvišja kategorija pri sodnicah), v kateri je le 25 najbolje ocenjenih sodnic našega planeta.
  Preberi več
 • Skakanje v trampolin parku pod vodstvom izkušenega trenerja

  05.01.2017

  Skakanje na trampolinih ni samo intenzivna vadba, temveč predstavlja tudi zabavno aktivnost. Otroci zelo radi skačejo, pri tem telovadijo in se hkrati zabavajo. Redno skakanje v trampolin parku Super Jump Gib je vključeno v program, ki smo ga poimenovali Super Jump Akrobat, ki ga vodi izkušen trener gimnastike in je primeren za otroke od 6. leta dalje, najstnike in odrasle.
  Preberi več
Prvi89101112ZadnjiVsi