GiBijada

Športno društvo Gib se predstavi

Športno društvo Gib se predstavi

Športno društvo GIB je v svoji več kot 100-letni zgodovini že doslej izpisalo bogato športno zgodbo o uspehu. Zvesti vsem tradicijam in prostovoljnemu delu je danes sodobno organizirano športno društvo GIB prepoznavno v ožjem in širšem slovenskem prostoru, tako s programi za športno rekreacijo od 9 mesecev do 100 let in s programi kakovostnega vrhunskega športa, za področji ženske športne gimnastike in juda.

Društvo z več kot 1600 člani ima 12 zaposlenih in preko štirideset amaterskih vodnikov, inštruktorjev, vaditeljev in trenerjev. Po obsegu in vrstah dejavnosti sodi društvo med največje v Sloveniji.
Ponosni na Športni center GIB, ki obsega skoraj 5000 m2 pokritih površin (8 športnih dvoran) in 1500 m2 zunanjih športnih površin, z zanosom udejanjamo sodobne programe športa, ob standardnih programih imamo še številne razvojne projekte, ki so vezani tudi na partnerstva izven našega društva.
Kot je v društveni zastavi simbolno zapisano »Gibanje je življenje, življenje je gibanje«, prav to je vsebina, ki jo izpisujemo vsak dan v naši praksi.

Dobrodošli na naših spletnih straneh. Dobrodošli med nami. Prisrčno vabljeni k delovanju in sodelovanju.

Programe sofinancirajo