VSAK GIB JE ZMAGA.
MOJA. TVOJA. NAŠA

Naši skupni uspehi so samostojni in uspešni posamezniki. Vztrajnost in pogum, ki ju vidimo rasti. So pravilno postavljena otroška roka ob prvem prevalu naprej. So akademski uspehi, ki jih opažamo. So boljša drža. Življenje brez bolečin. Uspehi v družbi. So tudi zlato in radost na stopničkah.


Profesionalni športni pedagogi in pedagoginje, trenerji in trenerke smo del skupnosti. In vedno znova opažamo, da so moč, vztrajnost in odgovornost značilnosti, ki so pridobljene. Privzgojene z gibanjem. Ko vidimo rasti velike karakterje iz malih ljudi, odločne, odgovorne, ki zrejo oviram neposredno v oči. Vidimo, kako se pobirajo in vztrajajo. Kako jih nič ne premakne. Vemo, da bodo nekoč spremenili svet na bolje. To so naše zmage. Pišemo jih od leta 1902.


Ja, v Šiški imamo največje površine in najbolj širok program aktivnosti. Ampak osem dvoran in orodje je samo to. Oživlja jih šele duh skupnosti in moč za življenje. Gibanje je orodje, s katerim zavestno gradimo kakovost življenja.


Pomembno je tudi, kaj se dogaja zunaj sten. Pomembno je, kako se počutimo. Kaj postajamo. Sami in v svetu. GIB je naš prispevek k boljši družbi.

Več o zgodovini GIBa si lahko prebrete TUKAJ


Mi smo samo GIB.
SKUPAJ Z VAMI SMO GIBANJE!


IZBERI SVOJ NAČIN GIBANJA

 

 

Programe sofinancirajo