Novice

Razvrsti po:
 • Dan odprtih vrat - 22. september 2017

  18.09.2017

  Vabljeni na Dan odprtih vrat v Športno društvo GIB Šiška, ki bo v petek, 22.9.2017 med 17. in 19. uro, odprlo svoja vrata za vse športne navdušence.
  Preberi več
 • NOVO: Organiziramo vadbo juda za osnovnošolce v Logatcu in Rakeku

  15.09.2017

  Judo je v zadnjih letih v Sloveniji vedno bolj popularen. Veliko vlogo pri tem imajo zagotovo vrhunski rezultati slovenskih judoistov, med katerimi izstopa 5 medalj, ki so jih judoistke osvojile na zadnjih štirih Olimpijskih igrah. Vendar pa to ni glavni razlog za vedno večjo popularnost juda med otroci. Otroci radi hodijo na judo, ker so treningi raznoliki, zabavni in hkrati zahtevni, saj spodbujajo otroke, da razvijajo vse svoje motorične sposobnosti. V ŠD GIB Šiška želimo judo še naprej širiti na področja, kjer do sedaj otroci niso imeli možnosti vadbe.
  Preberi več
 • Kateri šport je primeren za vašega otroka?

  23.08.2017

  Rekreacija je za otroka izrednega pomena, čeprav vsi niso ravno navdušeni nad športom. Zato je pomembno, da izberete šport, ki bo vašemu otroku pisan na kožo in s katerim se bo rad ukvarjal.
  Preberi več
 • Septembra začnemo z novo športno sezono

  17.08.2017

  Telovadba za najmlajše, gimnastika, judo, akrobatika... Vse to in še več imamo pripravljeno v našem društvu, kar lahko preverite in preizkusite na dnevu odprtih vrat, ki bo 28. avgusta. Preverite urnike in poiščite ustrezen program.
  Preberi več
 • Uspešni nastopi Zarje Tavčar na Olimpijadi mladih

  31.07.2017

  Judoistka Zarja Tavčar je uspešno opravila z nastopi na Olimpijskem festivalu evropske mladine v madžarskem mestecu Gyor in prispevala bronasto medaljo k uspešni skupni beri medalj. Mladi slovenski športniki so kar 7 krat stopili na oder za zmagovalce. Čestitke!
  Preberi več
 • Klepet z Zarjo Tavčar: "Medalja je potrditev, da delamo v pravi smeri."

  18.07.2017

  Na letošnjem Evropskem prvenstvu za kadete in kadetinje v Litvi je Zarja Tavčar še enkrat potrdila, da je v odlični formi in domov odnesla bron. Ob prihodu domov smo jo povprašali po prvih občutkih.
  Preberi več
 • Dan odprtih vrat - 28. avgust 2017

  18.07.2017

  4. septembra 2017 bo Športno društvo GIB odprlo svoja vrata za novo športno sezono, a pred tem bi vam naše programe radi predstavili na dnevu odprtih vrat, ki bo 28. avgusta 2017. Do takrat pa se otroci lahko priključijo počitniškemu programu ali se sprostijo v trampolin parku.
  Preberi več
 • Začelo se je...poletje!

  26.06.2017

  Tri, štiri ZDAAAAAAJ...in štartali smo v najbolj zabavno poletje. GIB je že odprl vrata za aktivno poletno varstvo in otroci so že preizkusili trampolin park, kjer so se noro zabavali. Nepozabne počitnice za vašega otroka lahko rezervirate kar na tej spletni strani!
  Preberi več
 • Gibove športnice bodo Slovenijo zastopale na 3 velikih tekmovanjih

  21.06.2017

  Za 6 gibovih športnikov je odlična športna sezona. Na pomembnih odločilnih tekmovanjih, so si z uspešnimi rezultati prislužili nastop na 3 večjih tekmovanjih: poletni univerzijadi, olimpijskem festivalu evropske mladine in evropskem kadetskem prvenstvu v judu. Spoznajte "gibovce", ki bodo del slovenske reprezentance...
  Preberi več
 • Druženje ob zaključku sezone je odlično uspelo

  20.06.2017

  Tudi letos je bila za konec športne sezone organizirana GIBIJADA, tradicionalna zaključna prireditev s piknikom. Letos so program popestrili številni napihljivi gradovi, vodne vragolije in zaključni koncert skupine Los Ventilos.
  Preberi več
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi