Novice

Razvrsti po:
 • Judoisti ŠD GIB uspešni v novi sezoni

  17.10.2018

  V soboto, 13.10.2018, je v športni dvorani Komenda potekal mednarodni pokal Komenda, ki ga organizira prijateljski Judo klub Komenda. V skupnem seštevku je ekipa Športno društvo GIB osvojila odlično 1. mesto!
  Preberi več
 • Odlični nastopi ekipe ŠD GIB na DP TeamGym

  08.10.2018

  V soboto, 6. 10. 2018, je v veliki dvorani Športnega društva GIB potekalo Državno prvenstvo v športni panogi TeamGym. Naše telovadke so se odrezale odlično, saj so osvojile dva naslova državnih prvakinj (ekipa in trojka).
  Preberi več
 • Zaključna prireditev GIBIJADA 2018 s koncertom RAIVEN, NIPKE in LOS VENTILOS!

  01.06.2018

  Športno sezono 2017/18 bomo zaključili na pikniku, v četrtek 14.6.2018, na zunanjem igrišču ŠD GIB. Poskrbljeno bo za športne aktivnosti za vse starosti. Prireditev bodo popestrili slovenski glasbeniki Raiven, Nipke in Los Ventilos. Vabljeni!
  Preberi več
 • Dan čistega športa - 10. april

  20.04.2018

  "Play True Day" - Dan čistega športa je dan, namenjen promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu. V ŠD GIB smo pripravljeni pomagati pri promociji temeljne vizije Slovenske antidoping organizacije SLOADO, katere namen je »zaščititi temeljno pravico športnika, da trenira in tekmuje v okolju brez dopinga«.
  Preberi več
 • Pripravljalno obdobje judoistov ŠD GIB Šiška

  12.04.2018

  Strokovna ekipa judo sekcije, v smeri po izboljšanju kvalitete dela ter doseganju čim boljših tekmovalnih rezultatov, pripravi plan dela treningov, ki obsega enoletni cikel. V ŠD GIB se trudimo zagotavljati vse pogoje, potrebne za osvojitev rezultatov, hkrati pa vzgajamo pravie športnike in športnice.
  Preberi več
 • Super Jump KiDS – za otroke od 3. do 6. leta

  12.04.2018

  Skakanje je za mlajše otroke najboljša zabava. Kaj je bolj zabavno kot skakanje iz enega trampolina na drugega in z višine skakati v mehke penice? Ob tem, ko se otroci zabavajo, tudi telovadijo in pridobivajo pomembne gibalne veščine.
  Preberi več
 • Poskrbimo za varnost naših članov

  10.04.2018

  Otroci se dnevno vključujejo v promet, najprej kot potniki in pešci, kasneje pa tudi kot kolesarji. Srečujejo se s prednostmi in hkrati tudi z nevarnostmi sodobnega prometa. V Športnem društvu GIB Šiška je veliko članov, med njimi tudi otrok, ki v popoldanskem času prihajajo na svoje vadbe.
  Preberi več
 • Odlični rezultati judoistov ŠD GIB Šiška na državnem prvenstvu 2018

  27.03.2018

  V soboto, 24.3.2018, je v Športni dvorani OŠ Puconci potekalo državno prvenstvo za mlajše kadete in kadetinje ter državno prvenstvo za člane in članice. Državna prvaka sta postala Tacar Ambrož in Blaž Vrankar.
  Preberi več
 • Najboljši rojstni dan za vašega otroka

  21.03.2018

  Vsak otrok si želi, da bi bilo praznovanje rojstnega dne nekaj posebnega, nekaj novega. Da bi bila zabava vašega otroka še boljša kot tista lanska, vam pri tem priskočimo na pomoč mi, saj v Športnem društvu GiB nudimo celotno organizacijo in izvedbo rojstnodnevnih zabav. Za športno zabavo in animacijo bodo poskrbeli naši animatorji. Odmislite skrbi okoli praznovanja, ki ga pripravljate za svojega otroka. Zaupajte nam in dolgoletnim izkušnjam.
  Preberi več
 • JUDOISTI GIB ŠIŠKA USPEŠNI NA TEKMOVANJU V MURSKI SOBOTI

  19.03.2018

  V soboto je potekalo uradno tekmovanje za mlajše kadete in kadetinje U16 v Murski Soboti. Na tekmovanju je nastopilo skupaj 197 judoistk in judoistov. Tekmovanja se je udeležilo tudi nekaj naših judoistov in judoistk.
  Preberi več
Prvi23456ZadnjiVsi