Novice

Razvrsti po:
 • Vabljeni na ogled tekmovanja iz ženske športne gimnastike v ŠD GIB

  08.05.2018

  Vabljeni na Prvenstveno tekmovanje Šiške iz ženske športne gimnastike, ki bo v soboto, 12.5.2018 s pričetkom tekmovanja ob 8:15 v veliki športni dvorani in gimnastični dvorani Športnega društva GIB.
  Preberi več
 • Dan čistega športa - 10. april

  20.04.2018

  "Play True Day" - Dan čistega športa je dan, namenjen promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu. V ŠD GIB smo pripravljeni pomagati pri promociji temeljne vizije Slovenske antidoping organizacije SLOADO, katere namen je »zaščititi temeljno pravico športnika, da trenira in tekmuje v okolju brez dopinga«.
  Preberi več
 • Pripravljalno obdobje judoistov ŠD GIB Šiška

  12.04.2018

  Strokovna ekipa judo sekcije, v smeri po izboljšanju kvalitete dela ter doseganju čim boljših tekmovalnih rezultatov, pripravi plan dela treningov, ki obsega enoletni cikel. V ŠD GIB se trudimo zagotavljati vse pogoje, potrebne za osvojitev rezultatov, hkrati pa vzgajamo pravie športnike in športnice.
  Preberi več
 • Super Jump KiDS – za otroke od 3. do 6. leta

  12.04.2018

  Skakanje je za mlajše otroke najboljša zabava. Kaj je bolj zabavno kot skakanje iz enega trampolina na drugega in z višine skakati v mehke penice? Ob tem, ko se otroci zabavajo, tudi telovadijo in pridobivajo pomembne gibalne veščine.
  Preberi več
 • Poskrbimo za varnost naših članov

  10.04.2018

  Otroci se dnevno vključujejo v promet, najprej kot potniki in pešci, kasneje pa tudi kot kolesarji. Srečujejo se s prednostmi in hkrati tudi z nevarnostmi sodobnega prometa. V Športnem društvu GIB Šiška je veliko članov, med njimi tudi otrok, ki v popoldanskem času prihajajo na svoje vadbe.
  Preberi več
 • Odlični rezultati judoistov ŠD GIB Šiška na državnem prvenstvu 2018

  27.03.2018

  V soboto, 24.3.2018, je v Športni dvorani OŠ Puconci potekalo državno prvenstvo za mlajše kadete in kadetinje ter državno prvenstvo za člane in članice. Državna prvaka sta postala Tacar Ambrož in Blaž Vrankar.
  Preberi več
 • POSEBNA PONUDBA NEZGODNEGA KRITJA ZA ČLANE ŠD GIB

  21.03.2018

  Vzajemna d.v.z. je v sodelovanju s Športnim društvom GIB Šiška pripravila posebno ponudbo kritij za finančno in socialno varnost, ki so lahko posledica različnih aktivnosti, za vse člane društva.
  Preberi več
 • Popust za člane ŠD GIB v Centru TKM

  21.03.2018

  Člani Športnega društva GIB imajo v aprilu in maju poseben 50% popust na diagnostični pregled in/ali akupunkturo v Centru TKM - Tradicionalna kitajska medicina.
  Preberi več
 • Najboljši rojstni dan za vašega otroka

  21.03.2018

  Vsak otrok si želi, da bi bilo praznovanje rojstnega dne nekaj posebnega, nekaj novega. Da bi bila zabava vašega otroka še boljša kot tista lanska, vam pri tem priskočimo na pomoč mi, saj v Športnem društvu GiB nudimo celotno organizacijo in izvedbo rojstnodnevnih zabav. Za športno zabavo in animacijo bodo poskrbeli naši animatorji. Odmislite skrbi okoli praznovanja, ki ga pripravljate za svojega otroka. Zaupajte nam in dolgoletnim izkušnjam.
  Preberi več
 • JUDOISTI GIB ŠIŠKA USPEŠNI NA TEKMOVANJU V MURSKI SOBOTI

  19.03.2018

  V soboto je potekalo uradno tekmovanje za mlajše kadete in kadetinje U16 v Murski Soboti. Na tekmovanju je nastopilo skupaj 197 judoistk in judoistov. Tekmovanja se je udeležilo tudi nekaj naših judoistov in judoistk.
  Preberi več
Prvi45678ZadnjiVsi