Vpisi v športno sezono 2020/2021

24.08.2020
Vpisi v športno sezono 2020/2021

Vabljeni k vpisu v novo sezono športnih programov GIB

 

Z optimizmom in ogromno motivacije vstopamo v novo sezono. Tudi letos se GIBovi športni strokovnjaki in trenerji zavezujemo naši misiji »GIBanje je življenje – življenje je GIBanje!« Zadnja leta beležimo veliko porast v aktiviranju širše javnosti k zdravemu, aktivnemu življenju.

Potreba po prilagajanju dinamiki današnjega življenja je vitalnega pomena tudi za nas, ponudnike športnih programov. V Gibu zato izvajamo različne programe za odrasle, otroke in starostnike. Za profesionalne športnike ali rekreativce; teambuildinge za podjetja. Ker imamo lastne dvorane lahko omogočimo, da so vadbe časovno, vsebinsko in zahtevnostno prilagojene VAM, dragi športni navdušenci.

 

V GIBU POSKRBIMO ZA VSE ŠPORTNE DUŠE IN VZGAJAMO PRAVE ŠPORTNIKE!

Poiščite športni program, ki najbolj ustreza vam ali vašemu otroku. Uporabite naš Čarovnik in si izberite termin, ki vam najbolj ustreza. Z našo ekipo vaditeljev in trenerjev se bomo še naprej trudili ustvarjati najbolj kakovostne vadbene programe:


Gibalček - športna vadba za otroke 1-8 let

Gimnastika - za otroke od 5. leta dalje

Cheerleading

Judo - za otroke od 5. leta dalje

Športni programi za odrasle:

Vse dodatne informacije o programih, urnikih, cenikih so na povezavah zgoraj navedenih programov na naši spletni strani.

Za vprašanja smo za vas dosegljivi v času uradnih ur na recepciji društva, na GSM številki 030 312 804 ali na e-naslovu info@gib-sport.com.

 

AKTIVACIJA - ŠPORT - OPTIMIZEM – ZADOVOLJSTVO & ZDRAVJE

 

Športno društvo GIB letošnje letošnjo sezono pričenja z optimizmom – optimizem ni nekaj samoumevnega. Prične se s posameznikovo aktivacijo, športom in zdravim življenjem.

Povpraševanje

Imate vprašanje glede programa? Pišite nam in v kratkem vam bomo odgovorili.

Polja označena z zvezdico * so obvezna!

Nazaj