Starost: od 1. do 99. leta

Trajanje: cel dan

Razgibani pohodi

Razgibani pohodi z degustacijami lokalnih dobrot in z vodenim ogledom znamenitosti slovenskih krajev

ŠD GIB Ljubljana je športno društvo z dolgo in bogato tradicijo. V svojih prostorih na Drenikovi ulici, imamo razvejano ponudbo za športne navdušence vseh starosti in sposobnosti. V naših prostorih delujejo ljudje s strokovnim znanjem, ki so vrhunsko usposobljeni. Novost, ki smo jo pripravili za leto 2019 smo ljubkovalno poimenovali, »Razgibajmo babice in dedke«. Naknadno smo ugotovili, da so dedki tudi nekateri izmed nas, ki smo še mladinsko živahni in ostali smo brez imena...

Za kaj gre?


Vsak mesec enkrat vas bomo povabili na krajši pohod z degustacijami lokalnih dobrot in z vodenimi ogledom znamenitosti enega slovenskega kraja, ki se bo takrat nahajalo v bližini pohoda. 


"V Pomurju čas teče počasneje in je vsaka ura dolga vsaj dve, včasih več. Zato pridite takrat, ko potrebujte čas za sebe in za tiste, ki jih imate radi. (Visit Pomurje)"


 

Okvirni koledar dogodkov


9. oktober 2019: 

Razgibani pohod ob reki Muri in ogled Pomelajeve domačije v Evropski vasi štorkelj

Naslednji Razgibani pohodi bodo SPOMLADI 2020!

Se vidimo takrat. 


Kaj morate narediti?

Če berete to besedilo ste naši. Veseli bomo, če boste, na uradno vabilo, ki bo prišlo kmalu, hitro odreagirali. Število udeležencev pohodov bo omejeno. Ker ima vsak otrok oz. naš član, najmanj dva starša in kar nekaj babic in dedkov, morate vedeti, da bodo le ti (ostali dedki in babice), malo jezni na vas, če jih o pohodu ne boste obvestili.

Prijavite se na E-novice, kjer vas bomo lahko obvestili o prihajajočih dogodkih v letu 2019!