SOBOTNI ODDIH ZA DUŠO

28.03.2024
SOBOTNI ODDIH ZA DUŠO

SOBOTNI ODDIH ZA DUŠO


SOBOTA,  6. 4. 2024 od 10. 00 do 13.30
Športno društvo GIB, Drenikova 32

Toplo vabljeni na delavnico "Oddih za Dušo", kjer bomo skupaj raziskovali pot do notranjega miru in ravnovesja telesa ter duha. Naša delavnica je zasnovana tako, da združuje tri ključne elemente za vaše dobro počutje:


Vadba Pilatesa

S pomočjo pilatesa bomo okrepili telo, izboljšali držo in se osredotočili na pravilno dihanje. Pilates je odličen za oblikovanje mišic, hkrati pa pomaga tudi pri sprostitvi napetosti v telesu.


Anti-stres joga

Z jogo se bomo poglobili v povezavo med gibanjem, dihanjem in umom. Skozi različne položaje (asane) bomo izboljšali gibljivost telesa, se sprostili in umirili ter se povezali s svojim notranjim mirom.


Zvočna kopel

Doživite globoko sprostitev ob zvokih različnih instrumentov, ki vas bodo popeljali v stanje umirjenosti in harmonije. Zvoki gongov, tibetanskih posod in drugih instrumentov bodo pomagali raztapljati stres in napetost, ter vas popeljali v globoko sprostitev.


Naša delavnica je namenjena vsem, ki si želite vzeti čas zase, se povezati s svojim telesom in umom ter doživeti sprostitev na vseh nivojih. Pridružite se nam na tej poti osebne rasti in dobro počutja!


Datum: Sobota, 6. april
Čas: 10.00 - 13.30
Lokacija: Športno društvo GIB, Drenikova 32, 1000 Ljubljana


Prijave in informacije: 8almagitana@gmail.com ali 030 312 805
(Število mest je omejeno)


Vabljeni, da skupaj ustvarimo dan, poln sprostitve, notranjega miru in pozitivne energije!


PROGRAM:
10.00 - 10.15: ZBOR IN SPREJEM
10.15 - 11.00:  VADBA PILATESA
11.00 -11.45:  ANTI-STRES JOGA
11.45 -12.45:  DRUŽENJE OB HRANI
12.45 -13.30:  ZVOČNA KOPEL Z GONGI


Program bo vodila Urška Boldin.

CENA: 53€/osebo


Cena vključuje vadbo pilatesa, prakso joge in zvočne kopeli ter toplo malico po izbiri v Gib Caffee-ju.

 

OPIS PROGRAMA:


Sobotna delavnica oddiha za dušo in telo z vadbo pilatesa, joge ter zvočne kopeli je priložnost za popolno sprostitev in uravnoteženje telesa ter uma. Namenjena je osebnemu razvoju, fizičnemu počitku ter pomirjanju uma.


Vadba Pilates


Naš oddih bomo začeli z vadbo pilatesa. Pilates je vadba, ki se osredotoča na krepitev mišic trupa, povečanje prožnosti ter izboljšanje telesne drže. Vaditeljica pilatesa bo udeležencem pomagala razumeti osnovne principe pilatesa ter jih vodila skozi serijo vaj, namenjenih kreposti telesa, predvsem trebušnih, hrbteničnih in medeničnih mišic.


Anti-stres joga


Po aktivnemu začetku sledi delavnica Anti-stres joge. Urška bo vodila sproščujočo jogo, ki bo vključevala počasne, fluidne gibe ter globoke raztezne vaje. Udeleženci bodo imeli priložnost poglobiti svojo prakso dihanja ter se naučiti tehnik meditacije, ki bodo pomagale umiriti misli in se povezati s svojim notranjim jazom.


Kosilo in sprostitev


Po praksi joge sledi malica v Gib Caffee-ju. Udeleženci se bodo lahko sprostili in obnovili energijo, medtem ko uživajo v okusnih jedeh. Odmor bo tudi priložnost za sproščeno druženje med udeleženci, izmenjavo izkušenj ter spodbujanje zdravega življenjskega sloga.
Sproščujoča zvočna kopel z gongi

Po počitku bo sledila sprostitev in meditacija z gongi. Urška bo vodila sproščujočo seanso zvočne kopeli ob spremljavi gongov, ki bo vključevala počasne, fluidne gibe ter globoke raztezne vaje. Udeleženci bodo imeli priložnost poglobiti svojo prakso dihanja ter se naučiti tehnik meditacije, ki bodo pomagale umiriti misli in se povezati s svojim notranjim jazom.

Takšna sobotna delavnica oddiha za dušo in telo v povezavi z vadbo pilatesa in joge je namenjena celostnemu zdravju in dobremu počutju. Udeleženci bodo odšli domov s prenovljeno energijo, umirjenim umom ter občutkom uravnoteženosti v telesu.

Toplo vabljeni!

Ekipa Gib

Nazaj