Palijev Memorial in Pokal Šiške 2022

04.06.2022
Palijev Memorial in Pokal Šiške 2022

GIBova judo tekmovanja. 3 dni tekmovanj juda, več kot 1000 ljudi!

Državno prvenstvo osnovnih in srednjih šol, Pokal Šiške za najmlajše in 19. Palijev memorial

20. 5. – 22. 5. 2022, Športno društvo Gib

V treh dneh tekmovanj iz juda, se je v dvorani Gib Šiška nabralo več kot 1000 ljudi. Skupaj s tekmovalci, starši, trenerji. Trener in organizator tekmovanja Marko Prodan verjame, da nam »dogodka, ki ne bi uspelo izpeljati brez pomoči vseh članov judo sekcije, ki so tudi tokrat prostovoljno pomagali na vseh področjih.«
Ravno to je bistvo juda, ravno zato se srečujemo in tekmujemo!

 


DRŽAVNO PRVENSTVO OSNOVNIH IN SREDNJIH ŠOL

Na pomoč organizaciji je priskočila celotna judo sekcija od najmlajših do najstarejših, tekmovalcev, trenerjev in staršev. Organizacija tekmovanja je slonela na medsebojni pomoči in spoštovanju, ki je bistvo juda! Življenje teče tečejo gladko, le kadar sodelujemo! V 50 letih, odkar organiziramo tekmovanje, smo v to povsem prepričani.

 

POKAL ŠIŠKE ZA NAJMLAJŠE 2022 in 19. PALIJEV MEMORIAL 2022

Sobota, 21.5.2022 in nedelja, 22.5.2022

Uspešno smo izvedli tudi tradicionalni tekmovalni program za najmlajše judoiste in judoistke, ki ga organiziramo že od leta 1971. Nepretrgano, vztrajno. Tradicionalni tekmovalni program za mlade judoiste je uspešno za nami. Izvedli smo ga s prilagojenimi pravili, namenjenimi cicibanom in mlajšim dečkom/deklicam do starosti 11 let.

Skupno ogrevanje malih judoistov

Palijev memorial pa vsako leto posvečamo ravno njemu – našemu Paliju. Soustanovitelju Judo kluba Šiška, skupaj s perspektivnimi mladimi judoisti, od 12. do 15. leta starosti. Pali je verjel v širjenje občutka za človečnost, verjel je v judo. S ponosom vsako leto nadaljujemo njegovo tradicijo.

Tako je na tekmovanju v soboto in nedeljo skupaj nastopilo okoli 400 mladih športnikov in športnic iz 30 judo klubov, iz ŠD GIB Šiška pa 70 naših članov.

Ponosno smo prejeli tudi pokal za osvojeno prvo mesto!

Palijev memorial pokal


Čestitke vsem tekmovalcem in tekmovalkam!


*SPONZORJI
Posebej se zahvaljujemo še družinskemu podjetju Artičoka, saj smo ob njihovih sokovih nazdravljali ob uspešnem zaključku tekmovanja. Ekološko pridelano sadje in zelenjava, iz katerih stiskajo sokove, so nam povrnili moči in pripravili na naslednje zmage. Hvala!

Sokovi Artičoka

 

 

Nazaj