OBRNIMO SVET NA BOLJE!

11.12.2020
OBRNIMO SVET NA BOLJE!

Še točno 21 dni je do novega leta. Ker je letos vse drugače, smo se odločili, da vas izzovemo, da skupaj do novega leta opravimo vsakodnevni izziv. Izziv nam bo vzel največ 10 minut vsak dan in nas pripravil, da v leto 2021 vstopimo v boljši kondiciji kot prejšna leta. Obrnimo torej naš svet na bolje.


Izziv je sledeč:

vsak dan bomo naredili dve vaji in sicer počepe in sklece. Vsak dan bomo dodali nekaj ponovitev in na 31.12. bomo zaključili izziv z največjim številom ponovitev. Prvega januarja si bomo nato privoščili zaslužen počitek. STE ZA?

Pravila:

  • Vaje naredim prav na vsak dan, brez izgovorov.
  • Preden naredim vaje se malo ogrejem in razmigam. Dodali smo predlog vaj za ogrevanje, ampak vsak se odloči kako in kaj.
  • K vajam povabim ostale družinske člane – očeta, mamo, brata, sestro, ... Skupaj bo bolj zanimivo.
  • Opravljeno nalogo si zabeležim na moj koledar. Po želji pa lahko pošljem video z opravljeno nalogo ali skupno sliko vseh družinskih članov, ki so nalogo opravili na Iinfo@gib-sport.com ali pa jo delite na FB in v objavi označite Športno društvo GIB
  • 31. decembra, ko opravim vse izzive poslikam moj koledar in ga pošljem na info@gib-sport.com. Iz vseh opravljenih koledarjev bomo oblikovali zid: Obrnili smo naš svet na bolje – novoletni judo izziv
  • Vsak dan boste zvečer prejeli navodilo, koliko ponovitev je na vrsti naslednji dan.
  • Vsak dan lahko na FB objavite slike ali videe, kako sodelujete v izzivu in pri tem označite @Športno društvo GIB

Spodaj si lahko naložite koledar in navodila za izvedbo.

Da vam bo pri izvajanju vaj lažje, so naši Judo trenerji Anja Dobovšek, Mare Prodan in Zarja Tavčar pripravili videe, kako:
- Se ogreti pred izvajanjem vaj - video na voljo TUKAJ 
- Kako pravilno izvajati počepe in sklece - video na voljo TUKAJ  

Dokumenti

Nazaj