Gibovi judo trenerji so se udeležili letnega trenerskega seminarja!

10.09.2020
Gibovi judo trenerji so se udeležili letnega trenerskega seminarja!

Gre za enega izmed seminarjev za potrjevanje trenerske licence JZS, ki jo morajo imeti vsi aktivni trenerji v Sloveniji. Gibovi judo (in tudi ostali) trenerji se stalno izobražujejo, sledijo trendom in tako prispevajo k visoki kakovosti vadb v Gibovi judo sekciji ter k vzdrževanju visokih standardov juda v Sloveniji na splošno.

Začetek juda v našem klubu sega v leto 1960, zato so naši trenerji in strokovni sodelavci v vsej dolgoletni tradiciji pridobili ogromno praktičnih znanj in dobrih praks. Slednje je na licenčnem seminarju delila tudi naša trenerka Anja Dobovšek. Predavala je o metodiki učenja judo tehnik pri otrocih. Ostale teme seminarja so bile še: poučevanje nage-no-kate; tekmovalna izvedba tehnik v vrhunskem športu ter najpogostejše poškodbe v judu in preventiva pred poškodbami.

Na splošno je bila udeležba na seminarju največja doslej v zgodovini, udeležilo se ga je preko 170 trenerjev iz cele Slovenije. Predavanja so potekala v šestih skupinah, da so zadostili zahtevam NIJZ in da je bil seminar lahko kvalitetno izpeljan.

Usposabljanja za Strokovni delavec 1 - športno treniranje judo in licenčnega seminarja za strokovne delavce v judu so se udeležili tudi ostali Gibovi judo trenerji: Andrej Pavlin, Marko Prodan, Žiga Cankar,  Zarja Tavcar, Patricija Pozvek, Urh Klopčič.

 

Vsi, ki vas zanima, kako potekajo judo treningi v GIBU, vljudno vabljeni k vpisu v novo sezono, na poskusno vadbo se lahko prijavite z gumbom "POŠLJI POVPRAŠEVANJE".

Povpraševanje

Imate vprašanje glede programa? Pišite nam in v kratkem vam bomo odgovorili.

Polja označena z zvezdico * so obvezna!

Nazaj