Funkcionalna vadba in Joga na zunanjem igrišču ŠD GIB

11.05.2020
Funkcionalna vadba in Joga na zunanjem igrišču ŠD GIB

Spoštovani člani in članice,

upamo, da ste zdravi in pripravljeni na ponovno obiskovanje vadb, saj nam situacija omogoča vzpostavitev vadb na prostem, v skladu z dovoljenjem Vlade RS ter s smernicami NIJZ.

V torek, 12.05. 2020, bomo zato pričeli z določenimi aktivnostmi na zunanjem igrišču ŠD GIB.

Vsem zdravim članom bomo na prostem, v nadzorovanem okolju, ob primerni varnostni razdalji ter vsemi sprejetimi ukrepi, omočili vadbo joge in funkcionalno vadbo po predhodni najavi.

 

Urnik vadb

JOGA

Pragna

FUNKCIONALNA VADBA

Ivana

 PON in PET

18.00 - 19.30

 

 

Pričetek v petek, 15.5.2020

TOR in ČET

18.00 - 19.00

19.15 - 20.15

 

Pričetek v torek, 12.5.2020

Vhod na zunanje igrišče bo omogočen na vhodnih vratih s strani glavnega vhoda v društvo. Športnih aktivnosti se lahko udeležijo le zdrave stranke, ob preventivnih ukrepih in priporočilih, ki v času epidemije veljajo v RS, nič prej kot 10 min pred pričetkom vadb.

V primeru slabega vremena vadba odpade.


Prosimo vas, da se pred vstopom izkažete z osebnim dokumentom in prinesete vprašalnik o vašem zdravstvenem stanju, nato pa se lahko udeležite z urnikom določenih aktivnosti. Izpolnjen vprašalnik lahko izpolnite doma in prinesete s seboj ob prvem obisku (priloge spodaj).

Vsem, ki imate veljavno vadnino bomo le to ob vašem obisku odmrznili in vam bo začela teči dalje. Tistim, ki nimate aktivne vadnine bomo račun poslali preko e-kluba.

Garderobe in vsi ostali prostori ostajajo do nadaljnjega zaprti, zato vas prosimo, da pridete pripravljeni na vadbo, s svojimi bidoni z vodo, podlogami ter brisačami. Vadbene skupine bodo številčno omejene (funkcionalna vadba 15 vadečih, joga 20 vadečih), zato bo prostor v skupinah zagotovljen do zapolnitve.

Prijave za funkcionalno vadbo bodo možne preko e-kluba, za jogo pa preko maila pragnamurthy@gmail.com.

 

Več navodil in priporočil, kako se varno udeležiti aktivnosti:

Navodila in priporočila za varno vadbo zunaj

Vprašalnik


Veselimo se druženja z vami,

Ekipa ŠD GIB

 

Nazaj