Vabilo na akcijo solidarne pomoči slovenskih hmeljarjem

20.04.2020
Vabilo na akcijo solidarne pomoči slovenskih hmeljarjem

Spoštovani!


Slovenski hmeljarji, ki že več kot stoletje vzgajajo eno najdragocenejših sestavin našega legendarnega piva, se trenutno soočajo z izjemnim pomanjkanjem sezonskih delavcev. Ker se pri Pivovarni Laško Union d.o.o. zavedamo, kako bistvenega pomena je slovenski hmelj za nas in našo deželo (predvsem za znamko Laško, ki uporablja izključno slovenski hmelj), smo se odločili, da pridemo hmeljarjem nasproti in jim ponudimo pomoč pri grajenju naših temeljev in ohranjanju skoraj 200 letne tradicije.


Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na hmeljski poljih, saj verjamemo, da lahko s skupnimi močmi pomagamo tam, kjer se pomagati da, tako v dobrih kot tudi v težkih časih; v zmagah in porazih.


Da bomo zagotovili zadostno pomoč, vabimo po minimalno 5 predstavnikov iz vašega kluba na posamezen dan. Pomoč bomo nudili 23., 24.4.2020 v Savinjski dolini pri skupnem pisanju zgodbe solidarnosti.

 

Prosimo rezervirajte si datuma. Natančnejša navodila glede lokacije, opreme ipd. še sledijo. Dela, ki jih bomo skupaj opravljali z vidika varnosti ne predstavljajo tveganj (»motika in grablje«), sama aktivacija pa pomeni tudi vaš doprinos k boljšemu svetu, vaš program odgovornosti v družbi.

 

Skupaj varimo boljši svet.

Pivovarni Laško Union d.o.o.

Nazaj