10 razlogov zakaj izbrati počitnice v Gibu

21.04.2020
10 razlogov zakaj izbrati počitnice v Gibu

Sonce nas že prijetno žgečka in vabi na plano. Kmalu bodo tudi šolarji odložili težke torbe in se brezskrbno podali v poletje, za mnoge najlepše obdobje v letu. Staršem pa poletni čas lahko prinese dodatne skrbi. Kako boste poskrbeli za varstvo otroka v času službe? Kje poskrbijo za kvalitetno varstvo vašega otroka? Ali bo otrok srečen v varstvu? Ali bo lačen?

Navajamo vam 10 razlogov s katerimi si lahko odgovorite na zgornja vprašanja in vas vabimo, da otroke vpišete v počitniški program Gibove poletne počitnice s katerim bomo poskrbeli, da se bodo otroci neizmerno zabavali, vi pa boste brezskrbni in zadovoljni, ker bo vaš otrok srečen.


# 1 Počitniški program po ugodni ceni 

Počitniški program za otroke od 4-12 let bo omogočeno vsak dan od ponedeljka do petka, od 7:30 do 16:30 ure, ves čas poletnih počitnic. Cena enega termina je 99,00 eur in vključuje športne, poučne in zabavne aktivnosti ter kosilo (sadje in pijača bosta na voljo ves čas).

 

# 2 Program počitniškega varstva organiziramo že več kot 10 let

V več kot 10-ih letih smo spisali že marsikatero zgodbo in pridobili marsikatero izkušnjo. Program vodijo strokovni vaditelji športa ter usposobljeni izvajalci raznih tematskih delavnic, ki se bodo odvijale skozi poletje. Samo izvedbo pa nam omogoča 5000 m2 pokritih površin (8 pokritih športnih dvoran) in 1500 m2 zunanjih športnih površin ter bližina senčnih površin Mosteca, Rožnika in Tivolija.

 

# 3 Pester športni in ustvarjalni program

Za otroke smo pripravili pester izbor športnih delavnic, v sklopu katerih bodo otroci spoznavali nove športne zvrsti in nadgrajevali že obstoječe znanje. Pripravili smo raznovrstne športne dejavnosti: šola akrobatike v trampolin parku Super Jump GIB, šola juda, šola gimnastike, floorball, kotalkanje, igre z žogo, balvansko plezanje, igre v naravi, vodne igre in žur na bazenu. Poleg športnih pa smo pripravili tudi raznovrstne ustvarjalne in poučne delavnice. Naš cilj je, da se otroci ne naveličajo, zato je na programu vsak dan druga delavnica. Novo v letošnji ponudbi - enkrat tedensko si bomo ogledali kino predstavo v Kino Bežigrad.

 

# 4 Žur na bazenu

En dan v tednu bomo otroke peljali na kopališče Ilirija, saj poleti ne gre brez čofotanja v vodi.

 

# 5 Sklepanje novih prijateljstev

Ob celotedenskem druženju se med otroci stkejo nova poznanstva in prijateljstva.

 

# 6 Srečni otroci - zadovoljni starši

Pri našem delu so najpomembnejši otroci in njihove želje. S programom bomo poskrbeli, da se bodo zabavali in da bodo v varstvu srečni, tako bodo tudi starši bolj sproščeni in zadovoljni.

 

# 7 Pravo zdravilo zoper dolgočasno poletje

Razne aktivnosti, prijatelji, pozitivna energija in veliko zabave je edino pravo zdravilo zoper dolgočasno poletje.

 

# 8 Pozitivni vpliv na psihični in fizični razvoj

Športne dejavnosti otroku koristijo tako na fizičnem kot tudi na psihičnem nivoju, saj z njimi razvija motorične sposobnosti, hkrati pa se socializira (strokovnjak dr. Tušak).

 

# 9 Pozitiven vpliv na razvoj možganov

Telesna dejavnost pozitivno deluje na razvoj in vitalnost možganov ter s tem na sposobnost pomnenja in logičnega razmišljanja.

 

# 10 Spremljevalni program za starše

Si želite zakorakati v nov dan bolj sveži in sproščeni ter se pred službenimi obveznostmi ali po službi še malo razgibati? Prav za starše otrok pripravljamo spremljevalne dejavnosti v našem društvu (vodena vadba, spinning, joga), kjer vas bo vadba predramila in pripravila na nov delovni dan oziroma sprostila po napornem delavniku, vaš otrok pa bo istočasno veselo športal na naših delavnicah.

PROGRAM POLETNIH POČITNIC

Nazaj