Zaključna prireditev GIBIJADA 2018 s koncertom RAIVEN, NIPKE in LOS VENTILOS!

01.06.2018
Zaključna prireditev GIBIJADA 2018 s koncertom RAIVEN, NIPKE in LOS VENTILOS!

Po večletni tradiciji tudi letos na zunanjem igrišču Športnega društva GIB Šiška, organiziramo prireditev ob zaključku športne sezone 2017/18 - GIBIJADA 2018.


četrtek, 14.6.2018

od 17:30 do 22:00 ure

na zunanjem igrišču ŠD GIB

 

Tudi tokrat bo za zabavo poskrbljeno. Na vas čaka Slip 'N Slide (drsanje po milnici na zračni blazini AirTrack), več napihljivih gradov za najmlajše, ter nogometni turnir na milnici. 

Da bo izkušnja letos še boljša, bolj nora, še bolj posebna, pa smo zraven športnih navdušencev poskrbeli tudi za vse glasbene sladokusce. Prvič v večletni tradiciji dogodka Gibijada, bomo letos na odru dogodka gostili kar 3 velika glasbena imena. Izbrali smo le najboljše izvajalce iz posameznih glasbenih žanrov slovenske glasbene scene. Tokrat bodo za naš glasbeni užitek poskrbeli Raiven, NIPKE ter naši stari in preizkušeni znanci Los Ventilos.

Ker naš dogodek vključuje ogromno tekanja, drsanja, skakanja bodisi na športnih rekvizitih ali pa pred odrom, bo poskrbljeno za hrano in pijačo. Kot vedno vas na prizorišču pričakujejo nasmejani obrazi za šankom.

Nakupi vstopnic v predprodaji so možni že s 1.6.2018 na recepciji društva ali v spletni trgovini.

VSTOPNICE:

  • otroci 3 eur
  • odrasli 5 eur
  • družina 14 eur (2 odrasla + otroci)

KUPI VSTOPNICE

Nazaj