Vsak nov premik je zmaga!

Toliko velikih zgodb zraste iz malih.

Svet je velik, ampak zame to ni problem. Danes se prikobacam do stola. Včasih se prekucnem. Vstanem. Usklajujem. Morda še ne govorim jezika odraslih, a ga začenjam razumeti. Odgovarjam z gibi. Potem kar naenkrat stečem čez poligon! In nato obvladam gimnastiko, preskakujem ovire! Skupaj z motoriko razvijam čustva, um, domišljijo in občutek za skupnost.

 

Ob toliko rekvizitih in povedanih zgodbah je vse igra. Naši strokovni pedagogi natanko razumejo, kaj potrebujemo in v katerem starostnem obdobju. Toliko dvoran imamo za divjanje in druženje! Skupaj se veselimo vsakega novega usklajenega giba.

Jutri bomo dvignili glavo. Potem bomo stali na nogah. Trdno odločno, samozavestno. Postajamo samostojni, odgovorni. Vedno hitreje se ujamemo ob padcih, vedno hitreje razmišljamo, začenjamo razumeti svoja čustva in čustva drugih.

Celo zapojejo nam za rojstni dan, pa tudi starši so dobili svetovalce in hkrati prijatelje. Slišimo, da se pogovarjajo o naših napredkih. Mislijo, da ne razumemo, ampak natanko vemo o čem govorijo, saj že beremo govorico gibov. Ponosni so na nas! Postali smo cela družina, ki se veseli vsakega uspeha posebej!


Jaz sem samo gib.
SKUPAJ Z VAMI SEM GIBANJE

 

GIBAMO SKUPAJ:

  • Starši in otroci 1 - 3 leta: Svet je velik, ampak zame ni ovir! Obvladam plazenje, sedenje in se že dvigam v višave!
  • Cici šport 3 - 4 leta: Zmorem sam! Nadaljujem,napredujem. Postajam spretnost, tako v gibanju kot v družbi prijateljev!
  • Cici svet iger in športa 3-5 let: Spoznavam nove športe in osvajam gibanje! Razvijam se, sem zdrav in aktiven!
  • Maksi šport 4 - 5 let: Čisto zares telovadim. Oviram zrem neposredno v oči. Težje športne prvine? Zmorem!
  • Šport A do Ž 6 - 9 let: Znam ne samo našteti športne panoge, temveč jih tudi obvladam. A kot atletika, badminton, gimnastika, nogomet, tenis, košarka, hokej ... in Ž ... Življenje? Le kateri gib v gibanju postajam?

STE Z NAMI?

Na vadbo se prijavite v štirih korakih:

  • Kliknite na enega izmed izbranih programov zgoraj.
  • Na spodnjem delu strani preverite možne termine "URNIKI" za izbran program.
  • S klikom na "POŠLJI POVPRAŠEVANJE" javite, kateri termin bi radi obiskovali.
  • Sporočimo vam preizkusni termin, kjer bomo skupaj preverili, ali vam (oz. vašemu otroku) program ustrezata.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na 030 312 804 ali info@gib-sport.com.

POSTANI DEL GIBANJA!