Trenerji

Spodaj si lahko ogledate trenerje, ki delujejo v Gim klubu Šiška.

Ričard Crnjac

VODJA FIG PROGRAMA GIMNASTIČNE SEKCIJE
Prof. športne vzgoje z opravljenim strokovnim izpitom in nazivom svetnik. Kot trener v Gim klubu Šiška deluje od leta 1992, od leta 2002 pa je aktiven tudi kot trener v slovenski reprezentanci v ženski športni gimnastiki v različnih kategorijah. Udeležil se je 4ih Evropskih prvenstev ter številnih Svetovnih Pokalov. Je trener večkratnih državnih prvakinj in dobitnic kolajn na mednarodnih tekmah. Leta 2010 je prevzel funkcijo vodje gimnastične sekcije ŠD GIB ŠIŠKA.
Svoje bogato znanje in izkušnje je pridobil na različnih mednarodnih izobraževanjih, in sicer:
1996 - Grodno (Belorusija) klub večkratnih olimpijskih in svetovnih prvakinj; 2003 in 2004 - Tirrenia (Italija), Gimnastični kamp Evropske gimnastične zveze; 2004 - Puškin (Rusija), klub nosilk olimpijskih in svetovnih kolajn; 2012- Kijev (Ukrajina), olimpijski gimnastični center;
2009, 2014, 2016 - Michigan (ZDA), klub olimpijske in svetovne prvakinje

telefon: 031 / 507 201
e- pošta: ricard.crnjac@gib-sport.com

 

Ljudmila Korolenko

STROKOVNI VODJA GIMNASTIČNE SEKCIJE
Prof. športne vzgoje z nazivom zaslužni trener Ukrajine. Kot trenerka deluje že od leta 1973. Kot mednarodna sodnica je bila od leta 1989 aktivna na 4 -ih olimpijskih igrah, 13- ih svetovnih prvenstvih in drugih mednarodnih tekmovanjih. Od 1985- 2011 je vodila mladinsko ali člansko reprezentanco Sovjetske zveze, Ukrajine, Kanade, Rusije in Slovenije. Njene varovanke so dobitnice evropskih, svetovnih in olimpijskih kolajn.
Je prejemnica zlate plakete s strani Gimnastične zveze Slovenije ter nagrade Olimpijskega komiteja Slovenije za udeležbo na olimpijskih igrah v Londonu 2012 kot trenerka tekmovalke Gim kluba Šiška Saše Golob.  Leta 2014 pa je s strani mednarodne gimnastične zveze (FIG) prejela častno priznanje  na področju sojenja v dolgoletni sodniški karieri.
 
Svoje bogate trenerske izkušnje je med leti 1997 in 2001 predajala tekmovalkam v Gim klubu Šiška, ponovno pa se nam je pridružila leta 2011.
e- pošta: korolenko51@gmail.com

 Vesna Stare Crnjac

STROKOVNI VODJA GIMNASTIČNE SEKCIJE
Prof. športne vzgoje, z opravljenim strokovnim izpitom in nazivom svetnik. Kot trenerka v Gim klubu Šiška deluje od leta 1990. Je trenerka večkratnih državnih prvakinj in dobitnic kolajn na mednarodnih tekmah.
Športno gimnastiko je trenirala 10 let. V svoji bogati karieri je bila med leti 1985 in 1990 članica mladinske in članske reprezentance Jugoslavije, leta 1986 in 1988 se je udeležila mladinskega evropskega prvenstva, leta 1988 je nastopila na evropskem pokalu, tekmovala pa je tudi na številnih mladinskih in članskih balkanskih igrah. Državna prvakinja na preskoku je postala leta 1986, leta 1998 pa na preskoku in parterju.
Od leta 1991 je aktivna tudi kot sodnica v ženski športni gimnastiki. Od leta 1997 pa je kot uspešna mednarodna sodnica sodila na vseh pomembnejših tekmovanjih: svetovnem prvenstvu, evropskem prvenstvu, sredozemskih igrah, univerzijadi in številnih svetovnih pokalih ter na poletnih olimpijskih igrah v Riu leta 2016. Za sojenje na svetovnem prvenstvu leta 2014 je s strani mednarodne gimnastične zveze (FIG) prejela priznanje za odlično sojenje.

e-pošta: vesna.stare@gib-sport.com

Neža Kokalj

VODJA GIMNASTIČNE ŠOLE IN MIŠK
Prof. športne vzgoje, z opravljenim strokovnim izpitom. Kot trenerka deluje od leta 2005, trenerski ekipi v Gim klubu Šiška pa se je pridružila leta 2006. Sama je v svoji 8- letni športni karieri osvojila naslov državne prvakinje v akrobatiki ter zasedla ekipno 1. mesto na na Euro gym-u v Lizboni. Je trenerka večkratnih državnih prvakinj v stopenjskem tekmovalnem sistemu. Svoje izkušnje je pridobila tudi na mednarodnih tekmovanjih v Franciji, na Malti, Nizozemskem, Srbiji in Hrvaškem.

Leta 2009 je postala nacionalna sodnica v ženski športni gimnastiki. Od takrat naprej tudi vodi Gimnastično šolo in Miške ter skrbi za komunikacijo s starši.

e- pošta: gimnastika@gib-sport.com

Urban Sever

TRENER FIG PROGRAMA IN VODJA REKREACIJE

Absolvent Športnega treniranja z nazivom vaditelj športne gimnastike. S športno gimnastiko se je ukvarjal 7 let, od leta 2006 pa deluje kot trener v Gim klubu Šiška.
Svoje trenerske izkušnje je pridobival kot trener večkratnih državnih prvakinj od 1. do 7. stopnje, udeležil se je tudi različnih mednarodnih tekmovanj na Malti, Nizozemskem, Romuniji, Srbiji in Hrvaškem. Prav tako se je leta 2015 udeležil mednarodnega UEG campa v Tirrenii.
Leta 2012 je postal nepogrešljiv vodja v programih Akrobatike. Od leta 2015 pa spet deluje v programih perspektivnega in vrhunskega športa.

e- pošta: urban.sever@gib-sport.com

Katarina Bolkovič

TRENER GIMNASTIČNE ŠOLE IN CICIBANK

Trenerka športne gimnastike, ki se je po končani 10 - letni športni karieri, preizkusila tudi v trenerskih vodah. V Gim klubu Šiška je delovala 7 let, ponovno pa se nam je pridružila leta 2013.
V svoji športni karieri je poleg večkratnih nazivov državne prvakinje v B programu, mali prožni ponjavi in akrobatiki osvojila tudi 3. mesto na Ero gym-u v Grčiji. Svoje znanje sedaj predaja na mlajše tekmovalke v skupinah Gimnastične šole 3,4,5,6, v mlajših kategorijah Perspektivih mišk in rekreativnih Starejših akrobatih in Predstavnicah nežnejšega spola.
Svoje izkušnje je pridobila tudi na mednarodnih tekmovanjih na Hrvaškem, Srbiji, Malti in Nizozemskem. Je trenerka večkratnih državnih prvakinj v stopenjskem tekmovalnem sistemu in njena dekleta so prav tako osvojila naslov državnih prvakinj v FIG programu deklice.
Študentka Fakultete za šport, z nazivom vaditelj športne gimnastike deluje kot trenerka v Gim klubu Šiška od leta 2009.
Svoje znanje predaja na mlajše tekmovalke v skupinah Gim šola. Je trenerka državnih prvakinj v stopenjskem tekmovalnem sistemu, od leta 2016 pa vodi program Cicibanke.
Svojo uspešno gimnastično pot je gradila 13 let. Bila je večkratna državna prvakinja med mladinkami in kadetinjami, članica mladinske reprezentance, s katero se je leta 2006 udeležila evropskega prvenstva.

e- pošta: katarinabolkovic@yahoo.com

 Ina Oblak

TRENER DEKLIC IN GIMNASTIČNE ŠOLE

Študentka 2. letnika magisterskega programa Fakultete za šport z nazivom trener športne gimnastike. S športno gimnastiko se je ukvarjala 9 let, od leta 2012 pa deluje kot trenerka v Gim klubu Šiška.
Svoje znanje predaja mlajšim tekmovalkam v skupini Deklice in Gimnastične šole 1,2.
V svoji karieri je bila večkratna državna prvakinja v C programu in programu A1 ter zmagovalka v stopenjskem tekmovalnem sistemu. Na državnem prvenstvu v kategoriji članic pa je dosegla 3. mesto na preskoku. Nastopala je tudi na mednarodnih tekmovanjih in je na Malti postala zmagovalka v mnogoboju in podprvakinja na tekmovanju v Franciji.

e- pošta: ina.oblak@gmail.com

 Tjaša Ašanin Gole

TRENER MIŠK IN GIMNASTIČNE ŠOLE

Študentka Fakultete za šport, z nazivom vaditelj športne gimnastike deluje kot trenerka v Gim klubu Šiška od leta 2009. 
Svoje znanje predaja na mlajše tekmovalke v skupinah Gimnastična šola in Miške. Je trenerka državnih prvakinj v stopenjskem tekmovalnem sistemu.

Svojo uspešno gimnastično pot je gradila 13 let. Bila je večkratna državna prvakinja med mladinkami in kadetinjami, članica mladinske reprezentance, s katero se je leta 2006 udeležila evropskega prvenstva.

e- pošta: tjasa.ag@gmail.com

 

Ajda Premrl

TRENER GIMNASTIKE OD A- Ž

Študentka Pedagoške fakultete z nazivom vaditelj športne gimnastike. S športno gimnastiko se ukvarja od leta 2000, leta 2012 pa se nam je v Gim klubu Šiška pridružila tudi kot trenerka.
Svoje znanje predaja tekmovalkam Gimnastične šole od A - Ž.
Njeni najboljši dosežki v karieri so 2. mesto na gredi v 7. stopnji na Pokalu Slovenije ter 2. mesto v mnogoboju v nacionalni stopnji na državnem prvenstvu. Udeležila se je tudi mednarodnih tekmovanj na Malti in v Franciji. Od leta 2017 je aktivna tudi kot mednarodna sodnica v ženski športni gimnastiki.

 

Ivana Kamnikar

TRENER CICIBANK IN NADALJEVALNIH AKROBATOV

Študentka Fakultete za šport z nazivom vaditelj športne gimnastike. Kot trenerka v Gim klubu Šiška deluje od leta 2013. Trenutno vodi skupino nadaljevalnih akrobatov in program Cicibanke.
Je ena najuspešnejših tekmovalk Gim kluba Šiška, ki športno gimnastiko trenira že 14 let. Poleg večkratnih naslovov državne prvakinje so njeni najvidnejšimi uspehi: 4. mesto na bradlji na svetovnem pokalu v Mariboru (2010), 4. mesto na gredi na svetovnem pokalu v Osijeku (2010), 12. mesto v mnogoboju na univerzijadi v Shenzenu (2011) in 9. mesto na parterju na svetovnem pokalu v Ostravi (2012).

  

Anja Tegelj

TRENER CHEERLEADINGA

Magistrirala je na Pedagoški fakulteti in je učiteljica razrednega pouka. Plesati je začela v srednji šoli v cheer plesni skupini, vrsto let pa je trenirala pri cheerleading skupini Beli Zmaji in z njimi osvojila več zavidljivih uspehov. Ima opravljene tečaje za poučevanje več športnih disciplin in je trener cheerleadinga. Otroke je začela poučevati pred 14 leti in osvojila z njimi več medalj na domačih in mednarodnih tekmah. V cheerleading zvezi Slovenije je bila tudi podpredsednica in del sodniške komisije, sedaj pa sodi na domačih in tujih tekmah cheerleading in cheer ples.

 

Matic Pečan

TRENER AKROBATOV

Študent Fakultete za šport z nazivom vaditelj športne gimnastike. S športno gimnastiko se je ukvarjal 16 let. Od leta 2015 pa v Gim klubu šiška deluje tudi kot trener starejših akrobatov.
V svoji športni karieri je osvojil več naslovov državnega prvaka med kadeti, mladinci in tudi člani. Leta 2010 in 2012 se je udeležil evropskega mladinskega prvenstva, 2011 pa olimpijskega festivala evropske mladine v Trabzonu. Ob koncu kariere leta 2013 je tekmoval tudi na univerzijadi v Kazanu. Kot trener pa je fante tudi že popeljal do medalj na državnem prvenstvu.

 

Lina Vozny

TRENER MIŠK IN MLAJŠIH AKROBATOV

Študentka magisterija ekologije na Biotehniški fakulteti, z nazivom vaditelj športne gimnastike, se je s športno gimnastiko ukvarjala 9 let, od leta 2014 pa se nam je v Gim klubu Šiška pridružila kot trenerka. Od leta 2016 pa je aktivna tudi kot sodnica od 1. do 5. stopnje v ženski športni gimnastiki
Svoje znanje predaja najmlajšim telovadkam Gim klub Šiška, ki trenirajo v skupinah Miške ter osnovnošolcem v skupini akrobato mlajši.
V svoji gimnastični karieri, je osvojila večkratni naslov državne prvakinje v B programu, akrobatiki in programu A1. Nastopala je tudi na mednarodnih tekmovanjih v Avstriji in na Hrvaškem.