Počitniški program - tematski tedni

Aktivne, zabavne in poučne poletne počitnice v GIBu od 29.6. do 28.8.2020

Za nekatere otroke in starše je bilo delo od doma v času korona izolacije bolj naporno, nekaterim pa je dana situacija omogočila, da so z družino preživeli še več kvalitetnega časa. Vsem staršem osnovnošolcev pa je skupno to, da so letošnji poletni načrti vsaj deloma prilagojeni. Vendar pa se življenje že vrača v ustaljene tirnice in kot vsako leto, si tako otroci kot tudi starši zaslužite brezskrbno, prijetno in zabavno poletje. Zato tudi letos v GIBu organiziramo poletni športni program za otroke od 4. do 12. leta.

 

AKTIVNO POLETJE ZA OTROKE,
KJER POSKRBIMO ZA VSE!

Srečni otroci, zadovoljni starši, "fer" cena.

  • Za otroke od 4. do 12. leta, od ponedeljka do petka, od 7.30 do 16.30 ure, ves čas poletnih počitnic.
  • Za en teden aktivnega varstva 99€ na otroka. Dodatni popusti za več izbranih terminov ter sorojence. Člani ŠD GIB 10% popust!
  • Poskrbimo za kosilo, tekom dneva na voljo pijača in sadje.
  • Različne športne, izobraževalne in tematske aktivnosti.
  • Na enem mestu 8 specializiranih športnih dvoran + Trampolin park Super Jump, ki je klimatiziran. Imamo veliko zunanje športno površine in hodimo na izlete v naravo.
  • Za ustrezno higieno bomo poskrbeli v skladu s priporočili NIJZ in Ministrstva za zdravje.

VEČ O PROGRAMU

REZERVACIJA

Tematske aktivnosti

VOJAŠKI TEDEN

V naše Športno društvo GIB smo povabili vojake Slovenske vojske, ki nam bodo predstavili naloge in dolžnosti vojaka, vojaško opremo ter vojaški poligon. 

 

PRVA POMOČ

Ali veš kako lahko pomagaš prijatelju, ki se poškoduje? Kaj storiš v primeru, da opaziš nezavestnega človeka? Vse to se bomo naučili v tematski delavnici Prva pomoč, kjer nam bo medicinska sestra iz Zdravstvenega doma Ljubljana pokazala osnove prve pomoči - potek nudenja pomoči, oživljanje, uporaba avtomatskega defibrilatorji in še več.

 

ALL BALL - Žoge malo drugače

Vsi poznamo igre z žogo kot so nogomet, rokomet, košarka, odbojka in podobno. Na tedenskih počitnicah "Žoge malo drugače" bomo spoznali tudi manj znane športne igre z žogo: lacrosse, footgolf, foottennis, kriket in še kakšne športne igre z žogo. 

 

LOV NA ZAKLAD

V Športnem društvu GIB imamo 8 športnih dvoran ter mnogo hodnikov. Z ugankami in nalogami bomo raziskali naše dvorane ter poskusili najti zaklad - le kaj se skriva v skrinji? Ampak ne pozabi - sodelovati s prijatelji je najpomembnejše!

 

TEMA PRESENEČENJA

Mi pravimo, da je radovednost lepa čednost - zato smo se odločili, da bomo izvedli tudi tematski teden presenečenja. To pomeni, da vam ne bomo izdali tematskih aktivnosti, ki jih bomo počeli. Počakajte na namige...

<a href='https://www.freepik.com/free-photos-vectors/background'>Background vector created by rawpixel.com - www.freepik.com</a>

Background vector created by rawpixel.com - www.freepik.com