Moja motivacija je spodbuda drugim.

Moč črpam iz spoznanja, da le v ekipi dosegam najvišje rezultate. Pomembno se je razgibati in hkrati biti del skupnosti. Nihče nikoli ni sam. Ko se usklajujem s koreografijo in koraki drugih, usklajujem tudi sebe. Moja samozavest, moč in znanje pridejo v paketu. Na parketu in v življenju.

 

V ekipi ima vsak svojo vlogo. Nekdo rad poleti, drugi obrača, tretji ima navijaški glas, ki lomi stekla. Vsi smo pomembni, vsi zmoremo. Skupaj pa smo dinamična sila in le tako lahko gradimo piramide, ki segajo do neba!

Predzanje? Ne potrebujemo ga. Otroška in mladinska skupina pod vodstvom odličnih profesionalnih trenerk poskrbi, da skupaj razvijamo moč, gibljivost, motoriko in skupinski duh.

Stereotip, da so cheerleading so samo cofi, nas le nasmeji. Dvigamo, mečemo, lovimo, gradimo piramide, izvajamo gimnastične in akrobatske prvine! In zaupamo, da nas vedno nekdo ujame.

Tudi tekmujemo! Junija 2021 smo osvojili tretje mesto na državnem prvenstvu! Naša ekipa je Cheerleading skupina Beli zmaji. Prva cheerleading skupina v Sloveniji je nastala v 90. letih. Od takrat smo bogatejši za kar nekaj izkušenj, saj smo se udeležili tudi tekmovanja na Floridi! Vendar ... Tudi na tekmah poudarjamo druženje, povezovanje, sodelovanje in skupnost.

 

Jaz sem samo Gib.
SKUPAJ Z VAMI SEM GIBANJE

 IZBERI SVOJO SKUPINO:

STE Z NAMI? Na vadbo/trening se prijavite v štirih korakih:
  • Kliknite na enega izmed izbranih programov zgoraj in nato izberite vadbeno skupino.
  • Na spodnjem delu strani preverite možne termine "URNIKI" za izbrano vadbeno skupino.
  • S klikom na "POŠLJI POVPRAŠEVANJE" javite, katero skupino in termin bi radi obiskovali.
  • Sporočimo vam preizkusni termin, kjer bomo skupaj preverili, ali vam (oz. vašemu otroku) program ustrezata.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na 030 312 804 ali info@gib-sport.com.

POSTANI DEL GIBANJA!

 

VEČ:

Kaj je tekmovalni Cheerleading?

Temelji na ocenjevanju skupinskih koreografij, ki v povprečju trajajo 2 minuti in pol.

Koreografija vsebuje dvige in piramide, akrobatiko, mete, skoke, ples in navijanje. Poslanstvo cheerleadinga je spodbujanje množice in usmerjanje njene pozornosti. To mu uspeva z dinamičnim nastopom omenjenih akrobacij.

Koreografije se razlikujejo glede na starostne skupine (zaradi zagotavljanja varnosti) ter sestavo skupine (ženske ali mešane skupine).

Naša tekmovanja:
V letu je organiziranih več tekem, kjer pa predvsem poudarjamo pomen druženja in povezovanja (cheerspirit) med skupinami, tako iz Slovenije kot iz drugih držav. Več o tem na strani Cheer zveza Slovenije.

Najstarejša in najuspešnejša članska cheerleading skupina v Sloveniji je skupina White Dragons (WDC) in vsem poznane ljubljanske Zmajčice, ki deluje že od septembra 1997 in katere del smo bili.

V našem prostoru in na področju tega športa smo pustili velik pečat. K temu so pripomogli zelo dobri rezultati tako v domačem kot tudi evropskem prostoru, ne nazadnje tudi svetovnem.

Smo večkratni državni in evropski prvaki v različnih kategorijah in člani reprezentance, ki je leta 2003 osvojila 3. mesto, leta 2009 8. Mesto.

V letu 2021 je ekipa beli zmaji osvojila rezultat 3. mesto na državnem prvenstvu.

Ažurne informacije o tekmovanjih in rezultatih si lahko prebrete TUKAJ!